3 Mart 2010 Çarşamba

SÜTLÜ RULO


4 su bardağı PINAR süt

1 su bardağı+3 yemek kaşığı şeker

1 su bardağı Pınar un

50 gr Pınar tuzsuz tereyağı

1 paket Bizim vanilya
3 çay bardağı hindistan cevizi
Yapılışı=> Sütü şekeri tencereye koyup karıştırıyoruz ardından unu yavaş yavaş karıştırıyoruz topaklanmaması için sonra muhallebimiz göz göz olunca tereyağı ve vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz ateşten indirip Mikserle 10 Dk çıprıyoruz yani soğutuyoruz Önceden Dikdörtgen borcama zeminini hindistan ceviziyle kapatıyoruz üstüne hazırlayıp soğutuğumuz muhalebiyi döküp üstünde düzleştiriyoruz buzolabında 2 saat bekledikten sonra dilimleyip rulo yapıp servis yapıyoruz Afiyet olsun.....

Hiç yorum yok: